Choď na obsah Choď na menu
 


Učiteľky materskej školy

21.6.2012

 

 

Riaditeľka materskej školy: Lenka Tóthová

email:

Pracuje v triede "Motýliky" s vyučovacím jazykom slovenským. V materskej škole pracuje od roku 2023.

Zástupkyňa: Mgr. Milada Horváthová

email: miladahorváthová@gmail.com

Pracuje v triede "Včielky" s vyučovacím jazykom slovenským.  Vyštudovala II.stupeň vysokej školy  na Univerzite Komenského v Bratislave na katedre predškolská a elementárna pedagogika - učiteľstvo MŠ a vychovávateľstvo  a učiteľstvo primárneho vzdelávania, SK, téma  bakalárskej práce "Aplikácia ilustrácie vo výtvarnej edukácii v materskej škole", .téma diplomovej práce "Fonologické uvedomovania..."

 Pani učiteľka pracuje v materskej škole od roku 1996, absolvovala školenie  IKT "Digitálny Štúrovci", a výukového programu "Baltík", prihlásila sa na štúdium v rámci Národného programu vzdelávania pedagógov materských škôl , absolvovala vzdelávanie v rámci daľšieho vzdelávania učiteľov Medzinárodná tvorba projektov cez internet e Tweening, už niekoľko rokov študuje súkromne anglický jazyk, je členom OMEP. Medzi jej záujmy  patrí predovšetkým cudzie jazyky,  ručné práce, čítanie kníh a starostlivosť o kvety,   rada by sa naučila hrať na husle. 

 

Učiteľka: Gabriela Nagyová

email: nagygabi66@gmail.com

Pracuje v triede "Vážky" s vyučovacím jazykom maďarským, s kolegyňou v triede sa ročne strieda vo funkcii pedagóga povereného zastupovaním riaditeľky. Strednú pedagogickú školu ukončila v Hurbanove. V materskej škole pracuje od roku 1990 ,vypracovala projekt "Klikáčik - oboznamovanie detí s počítačom.", absolvovala školenie  IKT "Digitálny Štúrovci", výukového programu "Baltík",je členkou Združenia maďarských pedagógov. Zúčastnila sa vzdelávaní v oblasti uplatňovania  vizuomotoriky a rozvíjania vizuálnej gramotnosti detí predškolského veku v Maďarsku. Pripravuje s deťmi práce, ktoré posiela do výtvarných súťaží. Nedávno úspešne ukončila 1.atestačnú prácu. Už niekoľko rokov študuje súkromne anglický jazyk. K záujmu p. učiteľky patrí vzdelávanie sa v cudzích jazykoch, konkrétne v anglickom, zúčastnila sa aj pobytu v Anglicku pre zdokonalenie sa v jazyku. Rada tvorí detské divadelné scénky. Medzi jej záľuby patrí spracovania ovčej vlny až po finálnu verziu, z ktorej zhotovuje krásne odevy.

 

Učiteľka: Iveta Pastoreková

email: iveta.pastorek@gmail.com

Pracuje v triede "Motýliky" s vyučovacím jazykom slovenským, ovláda aj maďarský jazyk. Pedagogické vzdelanie získala na Strednej pedagogickej škole v Leviciach. V Materskej škole pracuje od roku 1997, vypracovala projekt krúžkovej činnosti  "Šikovné ručičky", seminárne práce na témy Sociálny konštruktivizmus,  Rozvíjanie kompetencií detí predškolského veku, je členkou OMEP, absolvovala školenie  IKT "Digitálny Štúrovci",  študuje anglický jazyk.  P. učiteľka má zásluhy pri získavaní sponzorov na obnovu rekreačného zariadenia školského detského ihriska a kancelárskej techniky pre MŠ ako aj estetickej výzdoby materskej školy. Medzi jej záľuby patria výtvarné a pracovné činnosti, ako napríklad quilling.

 

Učiteľka: Anita Becseová

email: becse.anita@gmail.com

 Pracuje v triede "Vážky" s vyučovacím jazykom maďarským . Strednú pedagogickú školu vyštudovala v Lučenci. V materskej škole pracuje od roku 2002. P. učiteľka vypracovala projekt krúžkovej činnosti - "Hopkáčik," absolvovala školenie  IKT "Digitálny Štúrovci". Medzi jej záľuby patrí prednes prózy a poézie, zúčastnila sa na viacerých recitačných súťažiach, kde sa vždy umiestnila na popredných miestach. K jej záľubám patrí aj moderátorstvo. Svoj talent preukazuje na rôznych obecných podujatiach ako konferencierka alebo moderátorka rôznych programov a podujatí.

 

Učiteľka: Dominika Gálová

email: domini0@centrum.sk

Pracuje v triede "Lienky" s vyučovacím jazykom slovenským. Vyštudovala Strednú Pedagogicku a sociálnu akadémiu v Leviciach. V materskej škole pracuje od roku 2015.

 

Učiteľka: Mgr. Brigita Branická

email: brigitbranicka@gmail.com

Pracuje v triede "Včielky"  s vyučovacím jazykom slovenským, ovláda aj maďarský jazyk. V materskej škole robí od roku 2014. Vyštudovala II.stupeň vysokej školy na Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre na katedre pedagogiky, odbor Predškolská a elementárna pedagogika, téma bakalárskej práce "Didaktické aktivity zamerané na rozvoj geometrických predstáv v predškolskom veku" a téma diplomovej práce: "Konštrukcie v geometrii na 1.stupni ZŠ". Je členkou OMEP. Zaoberá sa aktualizáciou webovej stránky MŠ.  Medzi jej záľuby patrí hra na klavíri, gitare, flaute a spev. Vo voľnom čase rada číta knižky, maľuje obrazy a cestuje.

 

Učiteľka: Mgr. Csilla Kovácsová

email:kovacsova.csilla1@gmail.com

Pracuje v triede "Lienky" s vyučovacím jazykom slovenským. V našej materskej škole pracuje od roku 2020. Počas štúdia na Pedagogickej a Sociálnej Akadémii v Leviciach sa absolvovala odbornú stáž v materskej škole v Londýne, kde získala cenné vedomosti o zahraničnom vyučovacom systéme, či multikultúre. Zúčastnila sa aj na jazykovom pobyte v Brightone, kde sa intenzívne venovala na zdokonaľovaní anglického jazyka. Ďalej vyštudovala II. stupeň vysokej školy na UKF v Nitre na katedre pedagogiky, odbor Predškolská a elementárna pedagogika. Téma bakalárskej práce "Rozvíjanie osobnosti dieťaťa v materskej škole", téma diplomovej práce "Rozvíjanie sociálnych zručností dieťaťa v predprimárnom a v primárnom vzdelávaní". Je členkou OMEP. Medzi jej záľuby patrí cestovanie, turistika, pestovanie rastlín, čítanie kníh, hra na klavír a flaute. Venuje sa aj tvorbe rôznych dekorácií technikou sculpture painting.

Učiteľka: Anita Nagyová

email:

Pracuje v triede "Sovičky" s vyučovacím jazykom maďarským. V materskej škole pracuje od roku 2023.

 

b20c3a9489a57bab10e36d34f097945f.jpg